-6丙班餅乾CluB-`
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Facebook群組 梁潔華小學05-06 六丙班餅乾同學會^^

5 posters

向下

Facebook群組 梁潔華小學05-06 六丙班餅乾同學會^^ Empty Facebook群組 梁潔華小學05-06 六丙班餅乾同學會^^

發表 由 Fate of the world 周一 10月 27, 2008 9:03 pm

我係FACEBOOK起左一個群組"梁潔華小學05-06 六丙班餅乾同學會^^"
大家睇下,入左佢啦!!
Fate of the world
Fate of the world
Lv.1-初入行職員*

男
文章總數 : 5
年齡 : 29
職業/愛好 : 職業KAI子
注冊日期 : 2008-10-10

回頂端 向下

Facebook群組 梁潔華小學05-06 六丙班餅乾同學會^^ Empty 回復: Facebook群組 梁潔華小學05-06 六丙班餅乾同學會^^

發表 由 Ada 周二 10月 28, 2008 9:11 pm

入左la...... Smile
Ada
Ada
Lv.3-高級職員*

女
文章總數 : 69
職業/愛好 : 良民一名
注冊日期 : 2008-08-19

回頂端 向下

Facebook群組 梁潔華小學05-06 六丙班餅乾同學會^^ Empty 回復: Facebook群組 梁潔華小學05-06 六丙班餅乾同學會^^

發表 由 ZGMF-X10A FREEDOM GUNDAM 周五 10月 31, 2008 8:29 pm

我都有FACEBOOK

但係我到依家都唔係好識用........................

ZGMF-X10A FREEDOM GUNDAM
Lv.5-部門組長*

男
文章總數 : 195
年齡 : 30
職業/愛好 : 學生
注冊日期 : 2008-08-18

回頂端 向下

發表 由 love_rocker 周六 11月 01, 2008 1:17 am

我比你衰= =
連Facebook是咩都唔知囉Orz
love_rocker
love_rocker
Lv.3-高級職員*

女
文章總數 : 50
職業/愛好 : multijobber
注冊日期 : 2008-09-24

回頂端 向下

發表 由 ZGMF-X10A FREEDOM GUNDAM 周六 11月 01, 2008 7:26 pm

唔緊要WO

呢D高科技產物我就真係無太大興趣

所以我連我個XANGA都廢事理

Lv.5-部門組長*

男

回頂端 向下

發表 由 love_rocker 周六 11月 01, 2008 11:44 pm

呵~Xanga我都無理N世了 tongue
love_rocker
love_rocker
Lv.3-高級職員*

女

回頂端 向下

發表 由 ZGMF-X10A FREEDOM GUNDAM 周二 11月 04, 2008 7:36 pm

love_rocker 寫到:呵~Xanga我都無理N世了 tongue

我都差唔多啦~~~

仲有我有個問題

請問你是誰呀~~

Lv.5-部門組長*

男

回頂端 向下

發表 由 love_rocker 周二 11月 04, 2008 9:28 pm

ZGMF-X10A FREEDOM GUNDAM 寫到:
love_rocker 寫到:呵~Xanga我都無理N世了 tongue

我都差唔多啦~~~

仲有我有個問題

請問你是誰呀~~

下?! = =你唔知架?
6C 03囉(汗)
love_rocker
love_rocker
Lv.3-高級職員*

女

回頂端 向下

發表 由 Ada 周三 11月 05, 2008 7:44 pm

哈哈...講左咁耐都唔知人地係邊個呢.... rabbit
不過我之前見到佢個名都要click黎睇下先知....
Ada
Ada
Lv.3-高級職員*

女
文章總數 : 69
職業/愛好 : 良民一名
注冊日期 : 2008-08-19

回頂端 向下

發表 由 jiro yan 周四 11月 06, 2008 6:44 pm

-0-攪咁耐依家先知道佢係邊個-0-?

facebook好悶囉-.-我有成幾百個invite都冇理到

haha~
jiro yan
jiro yan
Lv.9-副總經理*

女
文章總數 : 122
職業/愛好 : S.H.E. Fahrenheits

回頂端 向下

發表 由 love_rocker 周六 11月 08, 2008 12:16 am

就是囉
我都滴汗了= =''
love_rocker
love_rocker
Lv.3-高級職員*

女

回頂端 向下

回頂端