-6丙班餅乾CluB-`
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

一打開盒野,見到既係.....

4 posters

向下

一打開盒野,見到既係..... Empty 一打開盒野,見到既係.....

發表 由 Planterlam 周四 8月 21, 2008 9:45 pm

你地見過這樣既說明書嗎?
一打開盒野,見到既係..... Img00210
1.你真係會將部機變頸項嗎?

2.你真係會坐上一架咁細咁弱既機嗎?

3.起飛啫,洗唔洗扮「足球小將」呀?

4.你真係做到先再算.....

5.控制左右真係需要咁大力咩... =o=

6.你真係當你隻狗係一個15歲或以上既人?(產品注明15歲或以上使用)

7. ...........控制到嗎?...

8.咁樣玩不如落街玩 洗咩係屋企呢?
Planterlam
Planterlam
Lv.2-低級職員*

男
文章總數 : 15
年齡 : 29
職業/愛好 : Student/planting
注冊日期 : 2008-08-20

http://www.xanga.com/planter710

回頂端 向下

一打開盒野,見到既係..... Empty 回復: 一打開盒野,見到既係.....

發表 由 ZGMF-X10A FREEDOM GUNDAM 周四 8月 21, 2008 10:09 pm

真係D好低能GE說明書呢~~~~~

呢左樣係攞呢佢人笑

定係真係有用架???

(我覺得呢個說明書似係將美國PRODUCT的說明書翻譯成中文的後果,因為美國人好鐘意咩都送上法庭解決)

ZGMF-X10A FREEDOM GUNDAM
Lv.5-部門組長*

男
文章總數 : 195
年齡 : 30
職業/愛好 : 學生
注冊日期 : 2008-08-18

回頂端 向下

一打開盒野,見到既係..... Empty 回復: 一打開盒野,見到既係.....

發表 由 膠花` 周五 8月 22, 2008 12:07 am

真係好低能囉…
不過我都笑咗=]
膠花`
膠花`
Lv.2-低級職員*

女
文章總數 : 32
職業/愛好 : YU194 & Photography

回頂端 向下

發表 由 - JoYce@kK - 周五 8月 22, 2008 1:00 am

個說明書好無聊呀~!!!
- JoYce@kK -
- JoYce@kK -
Lv.2-低級職員*

女
文章總數 : 30
職業/愛好 : Student

回頂端 向下

發表 由 Planterlam 周五 8月 22, 2008 1:01 am

其實係日本貨....
另多 說明書上既 「Q & A」都膠膠地
不過無呢個咁膠 所以無post
就宜家post
一打開盒野,見到既係..... Qa004_11
看不見全部內容可按圖放大
有D都幾...
e.g.「螺旋槳被異物阻礙」既解決方法為:「移走阻礙物」....(我們不懂這樣做嗎?需要你教我?)等等

真係日本貨黎.....TOMY 出品

Planterlam 在 周五 8月 22, 2008 1:36 am 作了第 1 次修改
Planterlam
Planterlam
Lv.2-低級職員*

男
文章總數 : 15
年齡 : 29
職業/愛好 : Student/planting
注冊日期 : 2008-08-20

http://www.xanga.com/planter710

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章